Manikura uz NANI Gel Stickers: savršeni nokti u samo 20 minuta!

Ljubiteljica ste prekrasnih noktiju, no jednostavno nemate vremena za modeliranje trajnim lakom kod kuće? Ako je odgovor da, imamo za vas odličnu alternativu – NANI Gel Stickers. Ove inovativne gel naljepnice omogućit će vam da postignete odličan izgled noktiju u samo 20 minuta!

Što su NANI Gel Stickers?

NANI Gel Stickers su gel naljepnice koje pružaju jednostavnu i brzu alternativu klasičnom trajnom laku. Trebate ih samo nalijepiti, osušiti u UV/LED lampi i uživati u savršenim noktima koji izgledaju kao da ste im posvetili sate i sate. Odlične su za one koji žele imati prekrasne nokte, ali nemaju vremena za dugotrajno modeliranje kod kuće.

Zašto odabrati NANI Gel Stickers?

Brza primjena: za razliku od klasičnog trajnog laka koji iziskuje nekoliko koraka, s gel naljepnicama NANI Gel Stickers bit ćete gotovi u 20 minuta.

Jednostavna upotreba: ako nemate puno iskustva s trajnim lakom ili vam modeliranje jednostavno nije zabavno, s naljepnicama NANI Gel Stickers snaći će se i potpuni početnici.

Savršen izgled: izgled usporediv s klasičnim trajnim lakom možete postići i bez kompliciranog postupka – vaši će nokti izgledati kao da ste bili u profesionalnom salonu.

Jednostavno uklanjanje: nije potrebno uklanjati slojeve laka i beskonačno turpijati nokte. Gel naljepnice možete ukloniti brzo i jednostavno štapićem od drva naranče i acetonom.

Kako upotrebljavati NANI Gel Stickers?

Završna obrada: na kraju možete nokte prema potrebi popraviti turpijom i dati im završni oblik.

Priprema noktiju: počnite tako što ćete potisnuti kožicu oko noktiju štapićem od drva naranče i oblikovati nokat prema svojim željama.

Matiranje noktiju: lagano matirajte površinu noktiju polirnim blokom, a zatim upotrijebite maramicu iz pakiranja ili Nail Prep kako bi naljepnica dobro prianjala i držala.

Primjena gel naljepnica: uzmite naljepnicu prave veličine, stavite je na nokat i nježno je zagladite prstima ili štapićem od drva naranče.

Prilagodba duljine: ako je naljepnica dulja od vašeg nokta, jednostavno je odrežite s otvorene strane.

Sušenje: nokte stavite u UV/LED lampu i sušite 60 sekundi kako bi naljepnica čvrsto prianjala i kako bi izdržala cijelo razdoblje nošenja.

Kako ukloniti naljepnice?

Uklanjanje naljepnica NANI Gel Stickers brzo je i jednostavno Štapić od drva naranče namočite u aceton i nježno ga podvucite pod naljepnicu, koju ćete nakon toga lako oguliti.

Odaberite svoj dizajn i budite uvijek u trendu

NANI Gel Stickers dolaze u širokoj paleti modernih dizajna, stoga možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem stilu. Bilo da više volite elegantne, minimalističke uzorke ili izražajne, razigrane dizajne, s našim gel naljepnicama vaši će nokti uvijek biti u savršenom stanju i spremni za svaku prigodu.

Pakiranje sadrži:

  • Gel naljepnice
  • Štapić od drva naranče
  • Mini turpija
  • Maramica za odmašćivanje

ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge