Nokti za Noć vještica: zabavite se ukrasima

Tko ne bi htio imati prekrasne nokte u svakoj prilici? Noć vještica naša je omiljena tema, posebice zato što možemo eksperimentirati s kozmetikom za nokte bez zadrške! Pogledajte ovogodišnju inspiraciju te kako svoju manikuru možete ukrasiti i vi!



Vodene naljepnice za nokte s raznim motivima

 

Svoje nokte možete vjerojatno najbrže i najučinkovitije ukrasiti s pomoću vodenih naljepnica za nokte. Jedna od prednosti Noći vještica jest to što dolazi usred jeseni. Ako ne volite krvavi ili jezivi nail art, svoje nokte možete urediti i prekrasnim jesenskim ukrasima.

 Da biste se mogli inspirirati, pokazat ću vam kako izgledaju naše vodene naljepnice za nokte na raznim podlogama. Možete birati između minimalističkih, jezivih ili jednostavno jesenskih vodenih naljepnica. Pustite mašti na volju i ukrasite nokte baš po svom ukusu! Bacite pogled na vodene naljepnice za nokte br. 151, 152, 153 ili 123. Kao podlogu sam upotrijebila trajne lakove u nijansama Spanish Orange, Dream Winter Night i Heart.

vodolepky_mutace


Ne bojte se isprobati pečat!

 

Metoda štampanja na noktima pečatom idealna je za one koji vole prekrasno nalakirane nokte, ali nisu naročito snalažljivi s kistovima za ukrašavanje ili se jednostavno ne usuđuju crtati složenije crteže.U našem asortimanu pronaći ćete čak dvije šablone za štampanje pečatom s uzorcima pogodnima za Noć vještica (br. 28 i br. 29). Na njima ćete pronaći bezbroj motiva i uzoraka kojima možete uljepšati svoju jezivu manikuru.

Za ovu metodu osim šablone trebate kupiti samo pečat s posebnim lakom za štampanje, koji je dostupan u čak deset nijansi. 

razitka_mutace


Ekstravagantni ukrasi

Novitet ovogodišnje jezive manikure su vrlo odvažni ukrasi, no nekima bi mogli biti malo prevelik zalogaj. Pogledajte ih sa mnom!

  • Kašmirski prašak Velvet – riječ je o mini dlačicama koje će na vašim noktima ostaviti efekt ugodnog džempera od kašmira. Na tipsu sam nanijela samo podlak u boji, koji sam pustila da se osuši, a zatim sam na njega nanijela Finish bez ljepljivog sloja. Prije sušenja sam tipsu doslovce posula Velvet ukrasom te sam je sušila u UV/LED lampi 60 sekundi. Ukrase možete naručiti u nekoliko nijansi. Ja sam upotrijebila krvavu nijansu br. 21.
  • Šljokice – idealne su ako volite crne nokte, koje možete učiniti još posebnijima ako ih uredite u stilu Velikog Gatsbyja. Odabrala sam za vas crne šljokice s prekrasnim odsjajem zahvaljujući kojima ćete na svakoj zabavi za Noć vještica biti u središtu pažnje.
  • Pahuljasti pomponi – ako još niste čuli za naše pahuljaste ukrase, sigurno ćete se iznenaditi. Riječ je o liniji magnetskih pompona za nokte, koji bi nekima mogli biti i malo previše ekstravagantni. No kad ćete ih nositi ako ne na Noć vještica? Ne bojte se eksperimentirati! Sve što trebate napraviti jest s pomoću Glue gela na nokat pričvrstiti magnet, na koji s pomoću drugog magneta lako možete pričvrstiti pompon ili ga skinuti. Možete birati između nekoliko veličina i boja, stoga, što kažete?


odvazne_zdobeni_mutace


 

proklik_hr

ko_ka_nani

 

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge