Jeste li znali da lijepe nokte možete imati iz udobnosti vlastitog doma?

Razmišljate o modeliranju noktiju, ali nemate iskustva s tim? Ne brinite, svatko to može savladati.

Želite li savršene nokte? Kaže se da lijepi, njegovani nokti čine ženu ženom – njegovani nokti su među simbolima vanjske ljepote. Svoje nokte možete njegovati iz udobnosti vlastitog doma.

Na njihovoj web trgovini pronaći ćete veliki izbor gela i gel lakova, akrila i raznih pomagala za modeliranje noktiju koje možete učiniti posebnim s originalnim  ukrasima. Imaju i kompletno sastavljene setove, koje su prikladne ne samo za oduševljene  početnike, već i kao poklon mami ili prijateljici za Božić! Možete birati između setova s ​​klasičnim UV gelovima, gel lakovima, akrilom ili možete kupiti set s polygelom. Ovi setovi sadrže sve što vam je potrebno za modeliranje, uključujući i UV/LED lampu, koja je neophodna za otvrdnuće gel modelaže.

Mogu to i ja?

Naravno! Svatko od vas može kod kuće urediti svoje nokte. S gel lakom radite na isti način kao i s klasičnim lakovima za nokte, ali za svaki sloj potrebno je otvrdnuće u UV/LED lampi. Gel lak uređen kod kuće nije samo praktičniji, već je i vremenski i financijski povoljniji od redovnog odlaska u studio za nokte. Osim toga, imate apsolutnu slobodu, nokte možete urediti u tren oka u bilo koje doba dana i bilo koji dan u tjednu. Bavite se sama svojim nail artom, stvarajte, educirajte se i inspirirajte da imate najljepše nokte upravo po svojim zamislima.

Setovi za modeliranje gel lakom

Najprikladniji setovi za sve početnice svakako su ti s gel lakovima. U usporedbi s klasičnim lakovima imaju veliku prednost – ne morate čekati da se sami osuše! Većinu gel lakova dovoljno je samo otvrdnuti u UV/LED lampi otprilike 30-60 sekundi, nakon čega potpuno otvrdnu. Ne morate se brinuti da ćete uništiti svježe lakirane nokte. Još jedna prednost je izdržljivost. Klasičan lak za nokte izdržat će samo nekoliko dana prije nego što se počne ljuštiti. Pravilnim nanošenjem gel lak izdrži prekrasan i do 3 tjedna, što je ista izdržljivost kao kod klasične gel modelaže.
sada

I koji je ispravan postupak modeliranja gel lakom? Nokte najprije morate matirati brusnim blokom – nikada ih ne turpijajte, mogli biste ih oštetiti! Zatim možete nanijeti Nail Prep  – služi za savršeno odmašćivanje nokta. U sljedećoj fazi dolazi  Primer Bonder, odnosno ljepilo, zahvaljujući kojem će se gel lak bez problema zalijepiti. Nakon toga samo nanesite bazu u obliku  Base Coat, na nju gel lak u boji i zatim samo Top Coat za završni sjaj. Otvrdnite svaki sloj zasebno! Dakle, hoćete li i vi isprobati gel lak?

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge