Simply Pure: Nova hipoalergena linija

Predstavljamo potpuno novu hipoalergenu liniju gel lakova pod nazivom Simply Pure, koji će biti savršen izbor za osjetljive nokte!

Što je linija Simply Pure?

Simply Pure – linija gel lakova koja spada u tzv. HEMA FREE kategoriju, što znači da ima revolucionarni hipoalergenski sastav bez HEMA komponenta i na taj način omogućuje sigurnu manikuru čak i za osobe osjetljive na ovu komponentu, koja se obično nalazi u sastavu svih gel lakova i UV gelova. HEMA je najčešći uzrok alergija na gel modelažu.

simplypure_post_hr

HEMA

A što je HEMA? Puni naziv je hidroksietilmetakrilat, monomer koji je jedan od gradivnih elemenata plastike (primjerice za dentalne materijale, kontaktne leće, tinte ili proizvode za njegu noktiju – gel lakove i gelove). HEMA, kao sastavni dio kozmetičkih proizvoda, ima antistatičku, kondicionirajuću i prije svega vezujuću funkciju. To znači da pomaže sloju gel laka ili UV gela proći polimerizacijsku reakciu, tj. očvrsnuti pod UV/LED lampom. Osim toga, HEMA povećava prionjivost ne samo između proizvoda i nokta, već i između pojedinačnih slojeva proizvoda.

Ključne značajke Simply Pure

  • sastav bez HEMA, koji je pogodan za alergičare
  • kremasta tekstura
  • intenzivna pigmentacija
  • pokrivnost već u 1. sloju
  • srednje gusta konzistencija

Što linija sadrži?

Izdvojili smo za vas točno 20 osnovnih nijansi koje ćete pronaći u liniji Simply Pure. Riječ je o trofaznom sustavu gel laka, pa smo u ponudu uvrstili i hipoalergenu bazu i završni top koji će vaše osjetljive nokte dovesti do savršenstva. Linija također sadrži hranjivo ulje.

simply_pure_tipy

Kome je linija namijenjena?

Naravno za sve! Novu liniju posebno će cijeniti oni koji slušaju svoje tijelo. Osjetljivo tijelo snažno reagira na sve poticaje, stoga zahtijeva posebnu njegu. I ta se ne odnosi samo na naše lice, već i na ruke i nokte. Ako ste među onima koji imaju osjetljivije ili čak alergijske reakcije na gel lak ili drugu modelaž, linija Simply Pure je pravo rješenje za vas. Ne morate se odreći gel laka, a time i dugotrajno njegovanih noktiju. Ne morate se ni vraćati klasičnim lakovima za nokte. Rješenje je naša nova linija Simply Pure, koja je HEMA FREE.

Kako saznam da imam alergiju?

Alergija na proizvode za modeliranje noktiju može se pojaviti već pri prvoj uporabi, ali i nakon nekoliko godina nošenja gel noktiju. To je vrlo individualno. Tijelo može razviti alergijsku reakciju iz dana u dan. To se očituje svrbežom oko prstiju, crvenilom i vodenim mjehurićima. Ako pojave takve simptome, nemojte se ustručavati posjetiti svog alergologa ili dermatologa, koji bi vam mogao pomoći u mogućem liječenju oteklina i svrbeža kože.

Kako se uporablja?

Postupak je isti kao i kod klasičnih trofaznih gel lakova. Brusnim blokom matirajte nokte i temeljito ih očistite od viška prašine (ako to ne učinite, čestice prašine možete unijeti u proizvod i tijekom sljedećih slojeva na vašem gel laku će se stvoriti nabore). Zatim nastavite s nanošenjem baze koja već sadrži Primer, tako da vam ne treba dodatni Primer.

Pazite da baza i ostali proizvodi ne poteku do ležišta nokta na kožicu. Proizvodi pripadaju samo na ploču nokta. Nakon nanošenja baze za nokte otvrdnite u UV/LED lampi snage 48 W i više najmanje 30 sekundi. Zatim možete nanijeti gel lak u boji i ponovno otvrdnite. Nanesite ga u stvarno tankom sloju, ako želite postići potpunije prekrivanje nanesite još jedan tanki sloj gel laka u boji. Na kraju nanesite bezbojni Top koji će vašoj manikuri dati visoki sjaj i ponovno otvrdnite u lampi.

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge