PRIME LINE: Nova linija gradivnih UV gelova

Predstavljamo vam novost u obliku potpuno nove linije gradivnih gelova Prime Line zahvaljujući kojima iskusne kozmetičarke i početnice mogu savršeno oblikovati nokte! Pregledajte ih zajedno sa mnom!

Vrlo gusti gradivni gel

UV gel iz linije Prime Line toliko je gust da će čak i početnik njime moći oblikovati savršene nokte. Gel se ne slijeva, stoga se ne morate boriti s vremenom tijekom samog oblikovanja, kao što je to slučaj s drugim gradivnim gelovima za oblikovanje. Za razliku od poligela, ovom gelu nije potrebna nikakva tekućina, dovoljno je znati koristiti ovaj gel.

Nema potrebe za nanošenjem baze prije UV gelova iz linije Prime Line, ali važno je pripremiti nokat, kao i kod ostalih manikura. To znači da nokte morate temeljito obraditi polirnim blokom ili rašpicom debljine 180 ili 240, odmastiti nokte pomoću proizvoda Nail Prep i nanijeti ljepljivi sloj u obliku proizvoda Primer Bonder.

prime_line_post

 

Odaberite svoj gel

U našoj su ponudi UV gelovi iz linije Prime Line u 4 nijanse, i to u prozirnoj, boji tijela, svijetlo ružičastoj i tamno ružičastoj boji. Također na odabir imate dvije veličine, možete isprobati pakiranje od 5 ml ili jednostavno uzeti veliko pakiranje od 15 ml.

Gel sušite 60 sekundi u bilo kojoj UV/LED lampi snage 48 W ili više! Imajte na umu da se gel neće sam izravnati i ostat će u obliku u kojem ste ga nanijeli. Ako ste stvrdnuli neravan nokat, sliven dio prebrišite sredstvom za čišćenje i nokat oblikujte u željeni oblik pomoću rašpice za nokte. Zatim samo nanesite boju ili završni sloj i gotovi ste!

 

Savjet za ukrašavanje

Zahvaljujući vrlo gustom gradivnom gelu, njime možete raditi i savršene 3-D ukrase. Samo oblikujte željeni oblik i stvrdnite ga u UV/LED lampi!

 

 

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge