Vrući trend: animirani nokti!

 
Sigurno ste primijetili najnoviji trend takozvanih „animiranih noktiju”, koji su jednostavno posvuda. Pogledajte s nama kako i vi možete napraviti ove lude nokte!


comicstipy_oprava_min


Čarolija „animiranih” crtanih noktiju jest u tome što su vrlo jednostavni, a ujedno originalni. Najveća čarolija skriva se u tome što vam za ukrašavanje neće trebati nikakva nova pomagala, već ćete ovaj nail art moći napraviti s pomoću proizvoda koje već imate kod kuće!

ČA što će vam sve biti potrebno?

Ovaj postupak može se raditi s geliranim noktima ili s trajnim lakom. Mi smo isprobali trajni lak, no princip ukrašavanja je isti. Počnite s baznom bojom iz koje će se „odražavati” ostale nijanse. Primjerice, ako kao bazu odaberete ružičastu boju, uz nju upotrijebite jedan tamnoružičasti i jedan svjetloružičasti ili čak bijeli lak.

Zatim će vam trebati i crna boja za obrubljivanje nokta te, osim podlaka, i završni mat finish. Nokte možete naravno fiksirati i sjajnim finishem, no nama se čini da je mat finish bolji izbor za animirane nokte. Zadnje što će vam trebati je precizan kist za ukrašavanje.

Koji je postupak?

  • Započnite s pripremom noktiju kao i inače.
  • Modelirajte nokat gelom ili drugim materijalom, odnosno u slučaju trajnog laka nanesite podlak.
  • Zatim odabranom baznom bojom nalakirajte cijeli nokat i osušite ga u UV/LED lampi.
  • Uzmite kist za ukrašavanje i crnu boju. Njome obrubite cijeli nokat i ponovno osušite u lampi kako vam boja ne bi iscurila po rubovima nokta.
  • Ponovno uzmite kist za ukrašavanje te tamnijom i svjetlijom bojom iscrtajte odraze po stranicama nokatnog kreveta (kao na slici) i ponovno osušite u lampi. Nakon toga samo nanesite mat finish na cijeli nokatni krevet i voilà, animirana manikura je gotova.

postuptip_komiks_min


Nokte možete uskladiti u istu boju ili u spektar boja, koji će više podsjećati na strip. Inspiracija ne poznaje granice! Što mislite o ovom trendu, hoćete li ga isprobati?

 

proklik_hr

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge