Želite prelijepo dizajnirane nokte, ali vam to kistovima baš i ne polazi za rukom? Isprobajte metodu pečatiranja uz pomoć koje ćete na svojim noktima imati predivne motive za samo nekoliko trenutaka!

Ne bojte se isprobati metodu pečatiranja i stvorite divne motive na svojim noktima na brz i jednostavan način. Uz prave proizvode, bez straha to zaista može učiniti svaka od vas. Što vam je sve za to potrebno? Kao prvo, potreban vam je kvalitetan pečat s lopaticom, kojim ćete jednostavno prenijeti motiv na nokat. Pri odabiru budite pažljivi, na tržištu ćete pronaći najčešće dvije vrste pečata, a sa svakom vrstom radi se malo drugačije, to ćemo vam objasniti nešto kasnije. Zatim vam je potrebna metalna pločica za ukrašavanje s motivima. U našoj e-trgovini imamo bezbroj šablona s motivima, tako da sam uvjerena da će svaka od vas pronaći nešto za sebe. Uz to, potreban vam je još samo kvalitetan lak za pečate!

arazitko2

Savjet: Nikada za pečatiranje nemojte koristiti trajni lak ili lakove za nokte na bazi gela. Ti su gelovi ili lakovi za metodu pečatiranja suviše rijetki, tako da se motiv ne bi mogao preslikati na nokat. Lakovi za pečatiranje su više pigmentirani, ne kapaju i vrlo se brzo suše.

I kako to učiniti?

Na motiv koji ste odabrali nanesite odgovarajuću količinu laka za pečatiranje. Višak laka uvijek s pločice uklonite uz pomoć lopatice. To morate učiniti zaista brzo jer se ovaj lak brzo suši. Sada dolazimo do one razlike između pečata. Ukoliko imate gumeni (neprozirni) pečat, motiv morate jačim pritiskanjem i ljuljajućim pokretom prenijeti na nokat. Ukoliko imate silikonski (uglavnom prozirni) pečat, pri prijenosu motiva ne morate uopće pritiskati, već ga nježno rukom nanijeti na nokat (bez ljuljajućeg pokreta, ali okomito na nokat).

Dakle, uspjeli ste? Krajnji motiv ostavite da se osuši na zraku nekoliko trenutaka, a zatim ga prelakirajte prozirnim Top Coatom, koji ćete također ostaviti da se osuši na zraku ili ga prelakirajte završnim sjajnim finishem i otvrdnite ga pod UV/LED lampom.

Savjet za kraj

Jeste li znali da se s mekanim (silikonskim) pečatom može uraditi i savršena francuska manikura? Dovoljno je na pečat nanijeti veću količinu laka ili gela namijenjenog za francusku manikuru i vrh nokta jednostavno pritisnuti na pečat!

jjj

ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge