Ljetna manikura za par minuta!

Vrijeme je za savršenu ljetnu manikuru! Ukoliko ne želite gubiti sate na komplicirano ukrašavanje noktiju, već uživati punim plućima u ljetu, imam za vas savršeno rješenje – jednostavne i prelijepe dizajne. Pogledajmo zajedno!

Ovaj put sam za vas pripremila nekoliko savjeta za uistinu brzu ljetnu manikuru. Svi znamo da je u vrućim, ljetnim danima najbolje provoditi vrijeme na plaži, bazenu ili na izletu, a za razmišljanje o savršenim noktima ne ostaje mnogo vremena. Nažalost! Jer, kada isprobati razne kombinacije boja i jarke nijanse ako ne ljeti?! Imam za vas nekoliko alternativnih načina za garantirano originalnu manikuru, zahvaljujući kojoj ćete i u vrelim danima imati najljepše nokte. Idemo!

Ultra brze neonke

Opustite se, te isprobajte ovog ljeta neku od ludo svijetlećih boja! Ukoliko nemate vremena ili jednostavno volje, za ovakve nokte vam neće trebati dulje od 10 minuta, zahvaljujući trajnom laku One Step, uz koji vam nisu potrebni ni podlakovi niti nadlakovi. Potrebno je jedino pripremiti nokat, nanijeti jedan sloj boje i osušiti pod lampom. Sve je za nekoliko minuta gotovo i možete početi uživati u vrelim danima, opuštajući se u bazenu. Ako imate više vremena na raspolaganju, možete isprobati i klasične neon boje trofaznih trajnih lakova Professional, koji će vam trajati i do 3 tjedna!

blog_post_ruce

Perlice su uvijek IN

Ukoliko ne volite baš upadljive ili neonske boje, već one više praškaste nijanse, zasigurno će vam se svidjeti male perlice ili kavijarski ukrasi. Za ovakvu manikuru bit će vam potrebna bilo koja praškasta ružičasta boja, koju ćete zafiksirati top lakom. No, za uistinu zanimljiv efekt, preporučujem vam da nokte prelakirate mat nadlakom na koji ćete ućvrstiti perlice ili kavijar uz pomoć gela. Ova vrsta dizajna je veoma brza, a vaši će nokti izgledati zaista jedinstveni i doći će do izražaja, kada se budete sunčali, na primjer, pokraj osvježavajućeg bazena.

nehty_perli_ky

Naljepnice za garantirano predivne nokte!

Želite oživjeti izgled vaših noktiju, ali nemate baš vremena crtati razne motive? Onda su prava stvar za vas naše naljepnice i vodene naljepnice, uz koje ćete imati savršene nokte u trenu! Pogledajte naše razne ljetne ukrase ili cvjetiće, te priuštite sebi najljepšu manikuru u trenu!

a_samole


Mornarski nokti za nekoliko sekundi!

Odlučite se za klasiku i napravite savršenu plavo-bijelu manikuru u trenu. Zahvaljujući mom malom triku, nećete morati crtati kistom ravne linije. Dovoljna vam je bijela boja i plava traka za ukrašavanje. Nalakirajte kao i obično svoje nokte bijelom bojom, a zatim na ljepljivi sloj nanesite trakice, te ih fiksirajte završnim finishem. I voila! Imate originalne, mornarske nokte i možete poći na odmor bez problema!

bbb

 

ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge