Fiber gel

Fiber gel – gradivni UV gel sa staklenim vlaknima 

Kada se na društvenim mrežama pojavi neki kozmetički trend, naša pažnja odmah se probudi i natjera nas da ga isprobamo. Jedan od aktualnih trendova je Fiber gel – inovativni proizvod koji kombinira snagu staklenih vlakana s visokokvalitetnim sastojcima za modeliranje, popravljanje i učvršćivanje noktiju. Ali o čemu je točno riječ kada govorimo o staklenim vlaknima i kako ona utječu na kvalitetu Fiber gela? Pogledajmo pobliže ta staklena vlakna i njihovu ulogu u ovom revolucionarnom proizvodu.

Što su to staklena vlakna?

Staklena vlakna, koja su ključni sastojak Fiber gela, izrađena su od stakla, materijala koji se sastoji od silicija, kalcija, aluminija i drugih elemenata. Proces proizvodnje staklenih vlakana počinje topljenjem stakla u peći na vrlo visokim temperaturama, čime se stvara viskozna tekućina.

Ta se tekućina zatim pritišće kroz sićušne rupe, čime nastaju tanka vlakna. Vlakna se zatim hlade i oblikuju u željeni oblik i duljinu.

Zašto gel sa staklenim vlaknima?

Gel je pogodan za sve vrste, duljine i tehnike modeliranja noktiju te je izvrsno rješenje za ekstremno oštećene, masne ili izgrižene nokte. Savršena je zamjena za čvrsti akril u gel varijanti. Staklena vlakna osiguravaju ovom gelu visoku otpornost i fleksibilnost.

●     Čvrsti nokti uz Fiber gel

Iako su staklena vlakna čvrsta, odlično će se prilagoditi vašim noktima. A upravo ta kombinacija čvrstoće i elastičnosti omogućuje noktima s Fiber gelom da izdrže udarce bez pucanja.

●     Glatka površina

Staklena vlakna popunjavaju neravnine na površini noktiju, što dovodi do stvaranja ravnomjerne površine. Stoga su idealan odabir za nanošenje trajnog laka i kreiranje dizajna.

●     Za modeliranje, popravljanje i učvršćivanje noktiju

Zahvaljujući staklenim vlaknima Fiber gel iznimno je svestran. Može se upotrebljavati za modeliranje noktiju, popravak oštećenih noktiju ili za učvršćivanje prirodnih noktiju. Staklena vlakna stvaraju čvrstu, ali fleksibilnu strukturu, što omogućuje jednostavno modeliranje i oblikovanje.

●     Estetski izgled

Staklena vlakna u Fiber gelu ne samo da popunjavaju neravnine, već i znatno poboljšavaju estetski izgled noktiju. Zahvaljujući njima nokti su glatki i čvrsti, a pritom izgledaju prirodno. Uz Fiber gel možete lako i precizno izmodelirati nokte u omiljeni oblik i duljinu.

Fiber gel

Način upotrebe Fiber gela sa staklenim vlaknima

  1. Priprema noktiju: Započnite uklanjanjem starog laka i temeljitim čišćenjem noktiju. Nokti bi prije nanošenja gela trebali biti glatki i čisti.
  2. Nanošenje Fiber gela: Nanesite tanki sloj Fiber gela na nokat. Zahvaljujući staklenim vlaknima koja gel sadrži nije potrebno nanositi vlakna zasebno. Kistom izmodelirajte C-luk i pustite da se osuši u UV/LED lampi. Nakon sušenja obrišite ljepljivi sloj, nježno prebrusite nepravilnosti i na kraju matirajte polirnim blokom.
  3. Završetak i stiliziranje: Nokte na kraju ukrasite prema vlastitim željama. Isprobajte na primjer naše ukrase za nokte. Nakon sušenja na nokte nanesite Finish za sjaj i zaštitu.

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge