Manikura za vjenčanje: inspirirajte se!

Tko ne bi htio za svoj „dan D” imati lijepe nokte? Vjenčanje ćete možda organizirati samo jednom u životu, stoga sve mora biti savršeno – uključujući i vašu manikuru. Za vas smo pripremili inspiraciju za savršenu svadbenu manikuru!

Mnoge žene se premišljaju o svojoj svadbenoj manikuri – hoće li idealan biti french (francuska manikura, nap. ur.) ili možda nekakav ekstravagantniji nail art? Sa sigurnošću vam možemo reći da to isključivo ovisi o vama! Stoga se s nama inspirirajte najljepšim dizajnima manikura za vjenčanja koje možete kreirati i sami u udobnosti vlastitog doma. Tako ćete nad rezultatom imati apsolutnu kontrolu.

Svaka od nas je drugačija i svakoj stoji drugačiji oblik noktiju i nail arta. Ako sami uređujete svoje nokte, sigurno već znate s čim se najbolje osjećate – a toga se držite i pri izboru svoje svadbene manikure. Nemojte pod svaku cijenu eksperimentirati, već napravite ono zbog čega se najbolje osjećate i dodajte tom izgledu „svadbeni look”.

French – jasan odabir

Ako ste ljubiteljica francuske manikure, nećemo vas pokušati odgovoriti od nje. Riječ je o najelegantnijoj i najuniverzalnijoj manikuri ikad! Pogodna je za apsolutno svaki društveni događaj, stoga će biti pogodna i kao svadbena manikura.

No i ovaj klasik možete učiniti posebnijim zanimljivim ukrasima koji će običnu manikuru pretvoriti u svečanu. Odabrali smo za vas nekoliko varijanti nail arta, stoga se prepustite inspiraciji. Prekrasnu francusku manikuru možete lako napraviti i sami zahvaljujući našem najnovijem setu, stoga bacite oko!

Babyboomer

Tko još nije čuo za to? Nježni nail art najpopularniji je posljednjih nekoliko godina. Uz postupni bijelo-ružičasti ombre prijelaz kreirat ćete savršeno nježnu i nevinu manikuru koja će biti jednostavno idealna za tako svečan dan. Isto kao i kod francuske manikure, i babyboomer možete ukrasiti raznim cirkonima za nokte, vodenim naljepnicama, folijama ili štampanjem. Inspirirajte se ili kreirajte vlastiti dizajn koji će biti usklađen s temom i bojama vaše svadbe! Savršeni babyboomer zahvaljujući našem setu lako možete napraviti i sami!

Savršena nježnost

Što kažete na neupadljive nude nokte? Mislite da bi to bilo previše dosadno? Ovisi o okolnostima. Ako imate upečatljivu vjenčanicu, dodatke i nakit ili pak planirate vjenčanje doslovno u minimalističkom „čistom” stilu, takva manikura bit će jednostavno idealna za vas.

U slučaju minimalizma naglasit će vašu ljepotu, a ako želite istaknuti druge izražajne elemente neće s njih odvraćati pažnju. Ova će manikura ujedno biti idealna za djevojke koje nisu navikle lakirati nokte ili koje zaista nose samo nude boje i ne osjećaju se vrhunski u izražajnijim bojama.

Ne dopustite ni da vas zavara bijela boja. Možda se čini univerzalnom, ali bijela boja je sama po sebi vrlo upečatljiva, stoga očekujte da će vaša manikura na prvi pogled biti vrlo vidljiva.

Pripazite i na podton – ako nosite snježnobijelu haljinu, a nokti su vam boje bjelokosti, neće izgledati lijepo. Odlučite li se ipak za bijelu manikuru, pažljivo odaberite podton kako bi bio u skladu s vašom haljinom, a pri nanošenju pripazite da boja bude zaista ravnomjerno nanesena kako ne bi ostavljala dojam mrlja.

Ako želite nježnu manikuru, za vas će biti idealan naš najnoviji set Wedding, koji nudi ne samo prirodne nude boje, već i svjetlucave nijanse kojima ćete svoju svadbenu manikuru u trenu učiniti posebnom.

U setu ćete pronaći sljedeće nijanse:

A ako ste buduća mladenka, želimo vam puno sreće i najljepšu manikuru koja postoji!

ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge