Preporuka: nježna manikura s pomoću seta Nude!

Volite neupadljive decentne manikure? Onda naćulite uši! Za vas smo sastavili set Nude s najljepšim nijansama u boji kože, koji smo učinili još posebnijim tako što smo mu dodali jednu svjetlucavu boju. Potražite s nama inspiraciju za manikuru koju možete kreirati ovim bojama!


Neupadljiva klasika

Tko se ne bi zaljubio u savršenu nude manikuru pogodnu i za svaki dan i za posebne prilike. Lijepi i uredni nokti ogledalo su svake žene, stoga zašto si ne biste priuštili decentnu manikuru koja će naglasiti vašu ljepotu? Uz naš najnoviji set Nude može je kreirati zaista bilo tko. Precizno nanesen trajni lak vašoj će manikuri dati novu dimenziju – ako ne volite previše izražajne boje i hrpu ukrasa, na pravom ste mjestu. Nude nijanse savršeno izgledaju same po sebi, a ako vam se to čini dosadnim, možete ih međusobno kombinirati ili ih ukrasiti cirkonima za nokte – za to vam preporučujemo Glue gel, zahvaljujući kojemu vam cirkoni neće otpasti s noktiju.


Skrivene šljokice

Ove su godine hit tzv. „skrivene” šljokice, koje neupadljivo proviruju iz manikure. Simuliraju svjetlucavi izrast nokta, a mi moramo reći da nam se ova vrsta nail arta jako sviđa. A što još? Lako ćete ih kreirati također Nude setom jer smo u njega, osim nijansi boje kože, sakrili i jednu svjetlucavu.

A kako se radi takav nail art? Na podlak nanesemo svjetlucavi trajni lak (ili samostalne šljokice) samo na luk korijena nokta ili ih možemo razmazati otprilike do polovice nokatnog

kreveta kako bi se stopile s noktom. Nakon sušenja preko njih nanosimo trajni lak u boji, koji počnemo nanositi oko jedan do dva milimetra od korijena nokta da ne bismo prekrili sve šljokice. Šljokice će lagano svjetlucati čak i ispod samog trajnog laka, tako da će „svjetlucavi babyboomer” efekt biti gotov praktički u sekundi. No šljokice se ne moraju stapati s noktom, možete njima samo nacrtati liniju pri korijenu nokta – to ćemo već prepustiti vama i vašoj kreativnosti!


Za zabavu i za svaki dan

Ako mislite da nijansama boje kože ne možete kreirati manikuru za zabavu, varate se! I nude nokti mogu zabljesnuti. Sve što trebate učiniti jest iskombinirati boje na razne načine ili ih možete upotpuniti šljokicama ili pigmentima s efektom sjaja. Možete se poigrati kako sa sjajnim tako i s mat finishem, koji će vašu manikuru podići na novu razinu. Odabrali smo za vas nekoliko inspirativnih varijacija nude, ali ujedno maštovitih noktiju koje ćete zasigurno htjeti pokazivati!


Minimalizam je i dalje IN

Što kažete na minimalizam? Svatko ga doživljava drugačije, ali jedno je sigurno – brojna njegova obilježja mogu se pronaći u manikuri noktiju. Upravo detalji daju noktima minimalistički karakter. Stoga se inspirirajte raznim idejama kako takvu manikuru možete napraviti sami nijansama u boji kože. Za minimalističku manikuru dovoljan vam je precizan kist ili minimalističke vodene naljepnice za nokte, koji će u trenu učiniti vašu nude manikuru posebnijom.

Sve nijanse iz seta za Nude manikuru možete pogledati na našim internetskim stranicama:


Sve za savršeno prirodnu manikuru

ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge