NOVITET: Toaletna voda Signature

Volite voćno-cvjetne mirise? Ako da, onda ste na pravoj adresi! Donosimo vam vrući novitet u obliku legendarne toaletne vode NaniNails pod nazivom Signature!

Legendarni parfem

Poslušali smo vaše želje i za vas kreirali legendarnu toaletnu vodu Signature, koju ćete možda prepoznati primjerice iz naših mirisnih pakiranja ili uzoraka iz prošlogodišnjeg adventskog kalendara. Ako ste među onima koji nisu imali priliku nabaviti naš prvi adventski kalendar, ne očajavajte – ako ste ikada naručili bilo koji proizvod iz naše e-trgovine, sigurno ste primijetili prekrasan slatkasto-cvjetni miris, koji vas je zajamčeno oborio s nogu!

Prepustite se svojoj senzualnosti

Uronite u prekrasan voćno-cvjetni raj uz legendarnu toaletnu vodu NaniNails Signature i naglasite svoju ženstvenost. Budite samouvjereni i ujedno senzualni – baš kao i Signature, istaknite tko ste zapravo i nemojte se sramiti otkriti svoju osobnost. Ako volite izražajne slađe mirise, na pravoj ste adresi! Signature dobivate u prekrasnom pakiranju od 50 ml, koje stane ne samo u vašu torbicu, već će vrlo elegantno izgledati i na toaletnom stoliću.

Savršen parfem

Voćni i cvjetni. Prvo će vas očarati savršen miris slatke kruške zajedno s kiselkastim tropskim voćem bergamotom, križancem naranče i limuna. U samom srcu toaletne vode zatim ćete osjetiti primjese rascvjetanih cvjetova jasmina i magičnog stabla naranče, koje dalje prožimaju i samu bazu mirisa koja se sastoji od zemljanog jantara i mošusa. Jantar jamči nezaboravan miris, dok mošus ostavlja dugotrajan senzualni trag.

  • Glava: kruška, bergamot
  • Srce: jasmin, cvijet naranče
  • Baza: jantar, mošus

Mini Signature za probu

Ako se dvoumite želite li kupiti Signature, imate jedinstvenu priliku isprobati ovu toaletnu vodu zahvaljujući našoj verziji od 3 ml koja je idealna za probu, kao i za putovanja ili torbicu! Onda, hoćete li je i vi isprobati?

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge