Halloween nokti: kako ih napraviti?

Halloween kao keltski blagdan svake godine sve više ulazi u naše domove, stoga je vrijeme ne samo za savršeni zastrašujući izgled, već i za savršene halloween nokte! 

Jeste li znali da…

je Halloween nastao u razdoblju prije naše ere i slavi se 31. listopada. Taj je datum simbolizirao granicu između ljetnom i zimskog razdoblja. Keltima je predstavljao “granicu između svijeta živih i mrtvih” i zato su tijekom tog razdoblja postavljali, na primjer, oltare sa životinjskim lubanjama kojima je zadatak bio uspostaviti vezu s mrtvima. Halloween, kakav poznajemo danas, stigao nam je iz Irske. Stoga nije čisto američki blagdan, kao što mnogi smatraju. 

 

Halloween manikura 

Potrebni su vam savjeti ili tražite inspiraciju za zastrašujuću i profinjenu halloween manikuru? Onda ste na pravom mjestu, pripremila sam vam neke zanimljive dizajne s uputama za halloween manikuru. Mi to možemo! 

do_blogu

 

Spider gel

Nokti prekriveni paučinom? To nam ne prestavlja problem! Isprobajte spider gel, zahvaljujući njemu možete stvoriti najljepšu i najtanju paukovu mrežu na noktima. Za to su vam potrebni samo gel i sonda za ukrašavanje, pomoću koje ćete napraviti detalje, ali ako nemate sondu, možete koristiti i tanki kist ili drvene štapiće od drveta naranče. 

Zatim nanesite malu količinu paukovog gela na kist ili sondu i dodirnite nokat na mjestu na kojem želite početi. U zraku odredite smjer i kut pod kojim želite povući liniju. Da biste dovršili liniju, dodirnite nokat u drugoj točki. Ponavljajte sve dok ne postignete željeni uzorak. Spider gel možete nanijeti na gel u boji, gel lak ili akril. Na kraju nokte sušite UV/LED lampi 30-60 sekundi, a onda nanesite završni sloj

 

Halloween vodene naljepnice

Jeste li ikad isprobali vodene naljepnice? Ako jeste, pogledajte naše najnovije halloween motive koji sadrže paučinu, bundeve, ali i šišmiše ili dražesne duhove! Ako niste, pogledajte naš najnoviji videozapis u kojem vam objašnjavamo kako svojoj halloween manikuru možete dati pravo raspoloženje u samo jednoj sekundi zahvaljujući vodenim naljepnicama! Zapamtite da je i baza vrlo važna. Koristili smo neutralnu boju tijela, zatim nam ne smije nedostajati crna boja i na kraju je manikura zasjala narančastom bojom u obliku gel laka Spanish Orange, koja je jednako lijepa kao boja bundeve! 

 

Zastrašujući pečati 

Ako vam se ne sviđaju crteži ili samoljepljive naljepnice, pogledajte naše najnovije ploče s pečatima zastrašujućih halloween motiva. Već smo pisali o metodi korištenja pečata u ovom članku, u kojem ćete pronaći detaljne upute o ovoj metodi! 

fb

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge