Kako napraviti babyboomer manikuru?

Tko još nije čuo za babyboomer manikuru, uskoro će zasigurno čuti! Uz crvene nokte i francusku manikuru svrstava se među besmrtne nokte koji su IN u bilo kojem trenutku. Pogledajte s nama kako savršen babyboomer efekt možete napraviti sami u udobnosti vlastitog doma!


Što je to babyboomer?

Babyboomer efekt vrlo je sličan klasičnoj francuskoj manikuri. Razlikuju se samo po tome što boja kože i bijeli dio nokta nemaju definiranu granicu, već se postupno stapaju jedno u drugo u takozvanom ombre efektu. Za one od vas koji smatrate da french (francuska manikura) ima preoštre obrise, svakako isprobajte upravo babyboomer, koji će vašim noktima dati nježnost i mekoću.


Zašto baš babyboomer?

Naziv je navodno nastao prema ženama rođenima od 40-ih do 60-ih. Riječ je o tzv. generaciji djece babyboomers. Ove žene ušle su u povijest sa savršeno njegovanim, elegantnim, a ujedno nježnim noktima.

post_babyboomer_ruce_w1920_q70


Kome je namijenjena babyboomer manikura?

Svima! Babyboomer manikura pristajat će apsolutno svima, no najviše će se svidjeti onima koji vole prirodno. Riječ je o savršeno nježno uređenim noktima koji ne izgledaju izazovno ni vulgarno, već naprotiv vrlo pristojno i decentno. To je idealna manikura za posao, društvena događanja i svakodnevni život. Babyboomer je vrlo univerzalan, stoga je ukratko pogodan za bilo koji trenutak i bilo koje godišnje doba!


Kako ga postići?

Babyboomer ćete najlakše i najbrže napraviti trajnim lakom ili UV gelom. Ako ste iskusna manikerka ne morate se bojati ni akrila, no ne preporučujemo ga početnicima.

Najprije napravite klasičnu manikuru, matirajte nokte, oblikujte ih, očistite i odmastite, npr. s pomoću Nail prepa, koji najbolje funkcionira za odmašćivanje. Ako imate problema s izdržljivošću trajnog laka, nanesite i Primer Bonder, koji služi za bolje prianjanje. Na pripremljeni nokat zatim nanesite kamuflažni podlak Base Cover u nijansi Milk. Tanki sloj podlaka sušite u UV/LED lampi 60 sekundi.

Zatim s pomoću spužvastog aplikatora ili kista nanesite bijeli UV gel od otvorenog ruba nokta prema korijenu stapajući ga s noktom i pustite da se ponovno suši 60 sekundi. Nanošenje bijelog UV gela ponavljajte dva do tri puta sve dok ne budete zadovoljni prirodnim ombre prijelazom na noktu. Ne zaboravite osušiti svaki sloj u UV/LED lampi.

Na kraju nanesite završni finish, primjerice Hard Top Shine bez ljepljivog sloja, koji je potrebno ponovno sušiti u UV/LED lampi 60 sekundi. I gotovi ste!



Set za babyboomer

Sve skupa u lijepom pakiranju? Nikakav problem! Kompletni babyboomer set nudi sve što će vam biti potrebno za prethodno spomenutu metodu ukrašavanja. Ako volite nježne, elegantne i neupadljive nokte, babyboomer metoda bit će za vas jasan odabir. U setu ćete pronaći ne samo spužvasti aplikator, već i kamuflažni podlak, bijeli UV gel, završni finish i precizni kist. Set uključuje i detaljne upute za upotrebu, stoga sve informacije možete uvijek imati sa sobom.

Ovaj set može biti i originalan poklon jer dolazi u prekrasnom poklon pakiranju koje je cjenovno povoljnije u odnosu na cijene samostalnih proizvoda. Možete ga pokloniti dragoj osobi ili jednostavno razveseliti sami sebe.

foto_1_w1920_q70


proklik_hr

ko_ka_nani 

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge