Kako produljiti nokte?

Dugi nokti ne moraju biti neispunjen san! Možete ih za čas postići na nekoliko načina s pomoću raznih materijala iz kozmetike za nokte NaniNails. Pogledajmo ih zajedno!


typynehtu_hr


Tipse

Tipse za nokte su umjetni nokti s kojima ćete lako i brzo postići željenu manikuru koja odlično izgleda. Upotreba je zaista jednostavna. Tipsu jednostavno pričvrstite ljepilom za nokte na svoj prirodni nokat te je giljotinom skratite na duljinu koja vam odgovara. Preporučujemo da kao rezervu ostavite 1 mm, koji zatim turpijom možete oblikovati u željeni oblik i duljinu.

Možete birati između nekoliko vrsta tipsi. Tipse preporučujemo upotrebljavati prije svega s gradivnim UV gelom. Naime, trajni lak možda neće dobro prekriti prijelaz između prirodnog nokta i tipse te je možda neće moći „držati”.


French tipse

Osim toga možete upotrijebiti tzv. French tipse, s kojima će vam oblikovanje francuske manikure ići kao od šale. Ako se bojite noktiju koji izgledaju umjetno, mliječne tipse bit će najbolji odabir za vas. Fleksibilne su, izdržljive, a nakon modeliranja ih odozdo nećete moći razlikovati od vlastitih noktiju!

 

sni_mek_obrazovky_2023_02_20_v_8.27.59


Šablone za nokte

S pomoću šablona i gela za modeliranje ili akrila (i akrigela) možete oblikovati nokat po vlastitom ukusu. Nakon toga pustite nokat sa šablonom da se osuši u UV/LED lampi, a nakon sušenja je pažljivo uklonite. Na kraju je dovoljno turpijom usavršiti oblik nokta i riješiti se neravnina i nepravilnosti.

Zahvaljujući šablonama možete produljiti nokte za nekoliko milimetara i s pomoću trajnog laka. Za to preporučujemo upotrebu guste baze, kao što je na primjer Hard Base Complete Care 7v1, koja je idealna za takvo produljivanje.

sni_mek_obrazovky_2023_02_20_v_8.30.48


Dual Forms

Pogodne su prije svega za nanošenje poligela i poliakrila. Zahvaljujući šablonama Dual Forms postići ćete prekrasno oblikovan C-luk odmah nakon sušenja u UV/LED lampi.

Za jednostavno nanošenje i razmazivanje preporučujemo i naš kist s metalnom špatulicom. Dual forms možete upotrebljavati opetovano – na kalup nanesite ravnomjernu količinu poligela ili poliakrila, razmažite s pomoću polilikvida ili poliakrilne tekućine, naslonite na nokat, uklonite višak materijala i pustite da se osuši u UV/LED lampi. Zatim pažljivo uklonite kalup s nokta i isturpijajte nokat u željeni oblik.

  • sni_mek_obrazovky_2023_02_20_v_8.33.25


Onda, što kažete na produljivanje noktiju? Ako se još uvijek ne snalazite u uporabi pojedinačnih proizvoda, pripremila sam vam mali sažetak kao „šalabahter”:

  • Umjetne tipse koje se lijepe -> UV gel, akrigel, akril
  • Šablone od papira -> trajni lak, UV gel, akrigel, akril, poligel, poliakril
  • Dual Forms -> poligel, poliakril

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge