Kistovi za modeliranje noktiju: Odaberite onaj pravi

Kvalitetan kist garancija je kvalitetnog modeliranja. Odaberite i vi svoj idealan kist kojim ćete brzo i jednostavno napraviti najljepšu manikuru.

Ispravan kist veoma je cijenjen pomoćnik. Zahvaljujući njemu dovest ćete svoje modeliranje do savršenosti, oblikovat ćete C luk ili ćete nokat jednostavno produljiti pomoću šablone.

1_final

Kistovi pogodni za UV gel

Kistovi za gel obično su pljosnati i proizvedeni od sintetičnog vlakna. Njihova veličina dijeli se po brojevima 2, 4, 6, 8 i eventualno 10. Možete birati među ravnim ili zaobljenim kistom, tzv. mačjim jezikom koji je pogodan i za nanošenje gela u boji, jer zahvaljujući zaobljenom obliku možete komforno doći i uz sam kraj nokta. Kist s brojem 2 najmanje je veličine, dok je broj 10 najveći. Za samo modeliranje nokta idealne su veličine kista 4 ili 6. Ako želite nanositi gel na veće površine ili nanosite završni sjaj, bolje je upotrijebiti kist veličine 8, eventualno 10.

Koji je kist idealan za akril?

Kistovi za akril proizvedeni su naročito od prirodnog vlakna i prepoznat ćete ih po tipičnom izduženom okruglom obliku. Što se tiče veličine, imaju slične brojeve kao kistovi za gel. Kod modeliranja akrilom važno je da određena veličina kista paše točno na ležište nokta, akril ćete tako nanijeti krasno ravnomjerno. Nemojte zaboraviti nakon svakog umakanja u tekućinu obrisati kist u maramicu da se ne bi na njemu akril stvrdnuo!

Kist pogodan za ukrašavanje noktiju (Nailart)

Precizni kistovi mogu se primijeniti u više svrha. Naravno, možete ih upotrijebiti za francusku manikuru, crtanje, za nanošenje šljokica ili pigmenta, ali također su izvrsni pomoćnici kod nanošenja boje! Kod gel laka i gela veoma je važno da ne dodiruju kožicu. Veći kist u gel lakovima ili kod nanošenja gela nije dovoljno precizan kako biste njime mogli nokat ocrtati do kraja. U tom trenutku dolazi na red veoma tanak dugačak kist koji će vam s ocrtavanjem problematičnih dijelova pomoći, a vaša će manikura biti na višoj razini.

4_final_stetce_logo
ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge