Pink Friday 2022: Novčani poklon neprofitnoj organizaciji Loono

Ove smo godine, po četvrti put, organizirali tradicionalnu akciju Pink Friday u dobrotvorne svrhe, kojom smo zahvaljujući vama uspjeli podržati neprofitnu organizaciju Loono! Koliko smo uspjeli prikupiti ove godine?

Naš tradicionalni Pink Friday održavao se od 5. do 12. lipnja 2022. I u tom smo razdoblju, kao i prošle godine, mogli pomoći neprofitnoj organizaciji Loono, koja je prije svega specijalizirana za prevenciju raka dojke. Također doprinosi edukaciji šire javnosti o prevenciji raka i kardiovaskularnih bolesti.

Akcija je slijedila ista pravila kao i prethodnih godina. U sklopu tjedna sniženja naše ste proizvode mogli kupiti na e-trgovini i u fizičkim trgovinama uz popust od 15%. Od prodaje u tom razdoblju izdvojili smo točno 3% i odlučili ih darovati organizaciji Loono. Osim toga, na našem je Instagram profilu predstavnica organizacije Loono uživo pričala o zdravlju žena.   

fb_hr

Prijenos čeka

Nakon završetka akcije Pink Friday, uputili smo se u našu trgovinu u Ostravi kako bismo predstavnici Marketa Sobova u ime cijele zaklade Loono predali ček od 80 186 kn.

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge