PINK FRIDAY: Ružičasti tjedan pun popusta za neprofitnu organizaciju Loono!

Već je 4. put u dobrotvorne svrhe započela akcija PINK FRIDAY. Kome pomažemo i kako svojom kupnjom možete pomoći i vi? To, kao i sve ostalo saznat ćete u današnjem članku.

Što je Pink Friday

Akcija Pink Friday je sniženje u dobrotvorne svrhe pomoću kojeg pružamo financijsku potporu zakladi koju smo odabrali. Kao i prošle godine, odlučili smo podržati neprofitnu organizaciju Loono koja širi svijest o prevenciji u borbi protiv raka dojke.

U danima od 5.6. do 12.6.2022. svim našim klijentima dajemo 15% popusta na cjelokupnu kupovinu (i na našoj e-trgovini i u fizičkim trgovinama), a nakon završetka akcije, 3% od sveukupnog prometa donirat ćemo upravo neprofitnoj organizaciji Loono. Svaka kupnja tijekom akcije na ovaj način pomaže! Prošle godine zakladi je pripalo lijepih 7 988 EUR, pomozite nam taj iznos ove godine nadmašiti!

Tko je Loono?

Cilj neprofitne akcije je pravodobna prevencija, i to ne samo raka dojke. Organizaciju Loono, koja u Češkoj djeluje već 8 godina, osnovala je MUDr. Kateřina Vacková sa suosnivačem Mgr. Zuzanom Čenkovom. Osim toga, MUDr. Vacková je ove godine osvojila prestižnu nagradu EY Poduzetnik godine 2021.

Loono ima tim od preko 100 ljudi kojem ne pripadajau samo mladi liječnici, već i studenti medicine i drugi stručnjaci. Organiziraju radionice i webinare u školama, tvrtkama i na festivalima. Educiraju javnost o reproduktivnom i duševnom zdravlju, prevenciji raka i kardiovaskularnih bolesti.

Savjeti za kupnju

Uz 15% popusta definitivno se isplati veća kupnja. Za vas sam pripremila dosta savjeta o proizvodima pomoću kojih možete proširiti svoju kolekciju kozmetike za nokte:

  1. Babyboomer set – naša najtoplija novost koju jednostavno morate isprobati
  2. Setovi za modeliranje noktiju – savršeno za početnike ili kao poklon
  3. Prostrani dvodijelni kofer – u koji stane sve, čak i lampa
  4. Svjetlucava maskirna baza – savršeno za ljubitelje sjajnih nude noktiju
  5. Bežična brusilica pogodna za trajni lak i putovanja
  6. Nove boje trajnih lakova – njih nikad dosta!

Bez obzira na to hoćete li odabrati nešto s gornjeg popisa ili ne, imajte na umu da je svaka kupnja bitna i svatko od vas može doprinijeti dobroj stvari.
ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge