BLACK FRIDAY: Savjeti mačke NANI

Crni je petak za nekoga jednokratna akcija, ali za nas je to tjedan pun popusta! Nakon godinu dana ponovno vam donosimo 15% popusta na cijelu kupnju, stoga pogledajte najpopularnije proizvode mačke NANI i inspirirajte se!

Ove ćemo godine zajedno pogledati najtoplije proizvode koji ne pripadaju samo vašim favoritima, već ih čuva i naša mačka NANI koja je za vas sastavila cijeli popis. Sada je savršena prilika za proširenjem svoje kolekcije ili početkom razmišljanja o kupnji originalnih božićnih poklona! Naime od 21. 11. do 28. 11. 2021. sve proizvode možete kupiti uz 15% popusta s kodom BLACK15! Sada izaberi 5 najboljih proizvoda mačke NANI:

  1. mjesto – trajni lak Sexy Lady

Trajni lak u tri sloja profesionalne kvalitete u savršeno crvenoj nijansi – riječ je o boji Sexy Lady. Ovo je svevremenska crvena boja, stoga ne smije nedostajati ni u jednoj kolekciji lakova za nokte!

104215565_3048693928499275_3400472725845456500_n

  1. mjesto – Hard Base Complete Care 7u1 i Hard Top Shine

Kvalitetna baza kao podloga i završni sjaj temelji su savršenog modeliranja. Odabrala sam za vas dva najpopularnija proizvoda iz ove kategorije, a to su Hard Base Complete Care 7u1 i Hard Top Shine. Baza je obogaćena vitaminima i najlonskim vlaknima za savršeno čvrste nokte, a idealna je kao baza za UV gelove i trajne lakove u tri sloja. Završni top ili završni sloj očvrsnut će vašu manikuru i dodatno će doprinijeti otpornosti na ogrebotine i sprječavanju gubitka sjaja.

b1

  1. mjesto – Setovi za modeliranje trajnim lakom

U setu za modeliranje trajnim lakom po sniženoj cijeni pronaći ćete sve što vam je potrebno! Set je idealan za potpune početnike, a može biti i odličan poklon ispod božićnog drvca za one koji već dugo žele ući u raj noktiju! Set ne uključuje samo proizvode i visokokvalitetnu UV/LED lampu, već i detaljne upute koje će vam pomoći kako bi modeliranje noktiju svladala svaka od vas!

b2

  1. mjesto – dizajn brusilice

Napokon prvo mjesto! Zaboravite rašpice za nokte, kladite se na brusilicu za nokte s kojom ćete u jednom trenutku ukloniti staro modeliranje! Ove smo godine za vas pripremili dvije novosti koje su istodobno brzinom svjetlosti postale vrlo popularne. Dakle na vama je samo da odaberete neku brusilicu! Možete odabrati modernu brusilicu s performansama do 35 000 okretaja u sekundi ili bežičnu brusilicu, https://www.naninails.cz/nani-bezdratova-bruska-na-nehty-s102-8w-silver/ koja će uvelike doprinijeti uklanjanju trajnog laka, a zahvaljujući svojoj veličini, prikladna je i za putovanja!

b4

Nadam se da vam se sviđa moj izbor i da će vas barem malo inspirirati. Ipak svi želimo imati lijepe nokte! Ne zaboravite do 28. 11. 2021. iskoristiti 15% popusta na sve proizvode koji vrijedi na našem web-shopu, kao i na prodajnim mjestima. Toliko od mene, bit će mi drago ako nas budete pratili na našem Instagramu, na kojem nas nemojte zaboraviti označiti u svojim NANI pričama. 🙂

ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge