Božić 2021: ideje za poklone!

Božić samo što nije stigao i savršeno je vrijeme za kupnju božićnih poklona! Ako još uvijek ne znate što pokloniti svojim voljenima, pogledajte naš izbor najboljih božićnih poklona!

Setovi za početnike i za one iskusnije

 Ako poznajete nekoga tko bi želio modelirati nokte u udobnosti svog doma, na pravom ste mjestu! Savršen poklon bit će naš kompletan set koji sadrži sve što je potrebno za pravilno modeliranje, a i cijena mu je pristupačna! Za početnike imamo set za modeliranje trajnim lakom, a za iskusnije ili one koji se uopće ne boje ući u kozmetički raj za nokte, nudimo setove za modeliranje gelom, akrilom i poligelom!

b2


Rašpica je OUT, kladite se na brusilicu

Savršen je poklon i brusilica za nokte, zahvaljujući kojoj je uklanjanje bilo kojeg modeliranja vrlo brzo i učinkovito! Imamo širok asortiman brusilica, a možemo vam preporučiti i naš novi proizvod s dodirnim zaslonom JMD 108 koji je zahvaljujući svom modernom izgledu idealan za svaki kozmetički stol!

b4

Kvalitetna lampa za svakoga

Ne zaboravite pogledati naše kvalitetne UV / LED lampe koje su temelj svakog savršenog modeliranja. Naše lampe nemaju samo idealne performanse za pravilno stvrdnjavanje svakog modeliranja, već sadrže i dvostruke LED diode koje mogu osvijetliti svaki komadić materijala na svim noktima i tako pružaju savršeno stvrdnjavanje. Poznajete li nekoga tko ima staru UV lampu ili lampu slabijih performansi? Onda će ovaj poklon biti savršen izbor! Dolaze u različitim bojama i dizajnima.

lampa
ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge