Kako napraviti novogodišnju manikuru?

Svi želimo zablistati na božićnoj večeri. Međutim, to je nemoguće bez savršenih noktiju s božićnim ili zimskim motivima. Ako tražite inspiraciju za savršene svečane nokte, na pravom ste mjestu!

Krasne pahuljice na lak i brz način!

Volite li zimske motive, a posebno pahuljice? Ako nemate motiv pahuljice u obliku samoljepljive naljepnice ili vodene naljepnice za nokte, sami je nacrtajte brzo i jednostavno! Potrebni su vam samo dobro pigmentirani trajni lak ili UV Gel te precizan kist ili sonda za nokte!
nehty_vloc_ka

Sjaji svuda oko vas!

Kakva bi to bila svečana manikura bez šljokica? Ne moraju to nužno biti jako sjajni nokti, za vas je to mačji kašalj zahvaljujući šljokicama, ali ovaj put mislim samo na minimalistički naglasak zbog kojeg će vaša manikura biti vrhunska i elegantna. Ponovno sam za vas odabrala nekoliko motiva, koji su po meni najbolji, svakako ih morate isprobati!
blog1

Savjet: svakako pogledajte našu kategoriju sa šljokicama na webu!

Što kažete na sobove?

Ako tražite odvažniju i šareniju manikuru, ne smijete zaboraviti božićne trendove. Na primjer, soba možete jednostavno nacrtati uz pomoć nekoliko boja i tankog kista, opet sam vam pripremila jednostavni tutorial o tome kako crtati što jednostavnije i učinkovitije. Nikad nemojte zaboraviti dobiveni motiv učvrstiti završnim sjajnim slojem, https://www.naninails.cz/nani-gel-lak-5-ml-hard-top-shine/, zbog kojeg će motiv nekoliko puta duže opstati!
nehtysob

Crvena je stalno IN!

Ako ne možete zamisliti Božić bez crvenih noktiju, nemojte očajavati – niste jedini! Crveni su nokti bili, jesu i bit će u trendu, stoga se ne morate bojati pronaći svoju savršenu nijansu (osobno obožavam boju Sexy Lady) i samo je trebate dodatno ukrasiti. Inspiraciji nema granica, zato opet dodajem nekoliko prekrasnih motiva bez kojih ne mogu zamisliti božićne nokte!
blog2

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge