Hit Uskrsa: Točkasti efekt

Volite li i Uskrs? Ovaj je blagdan simbol proljeća, a s njim se budi i priroda, stoga pogledajte najnovije trendove uskrsnih noktiju i imajte najljepše nokte!

Nokti kao točkasta jaja

Apsolutni hit 2022. godine točkasti su nokti koje svakako morate imati! Ne znate o čemu je riječ? Ova vrsta ukrašavanja temelji se na ljusci jajeta koja na nju podsjeća. Poanta je u tome što možete stvoriti točkasti efekt na bilo kojoj pozadinskoj boji, bilo da je riječ o boji ili zasebnom završnom topu. Postoji mnogo uputa o tome kako stvoriti točkasti efekt na noktima, ali uz naše proizvode upute vam nisu potrebne. Naime, za vas imamo potpuno novu kolekciju trajnih lakova i ovogodišnji uskrsni hit pod nazivom Easter Egg, kolekcija je puna točkastih pastelnih boja! Dakle, jednim potezom možete napraviti uskrsnu manikuru bez i najmanjeg napora. Točkasti elementi u trajnom laku toliko su tanki da će rezultat biti savršeno glatka manikura bez ikakvih neravnina. Što mislite o novoj kolekciji? Pripremila sam vam nekoliko fotografija i s gotovom manikurom, tako da je možete vidjeti u punom sjaju!

1200x630_ee2

Pastelni tonovi

Uskrs je simbol proljeća, a proljeće se veže uz sve veselo, baš poput pastelnih boja koje će doprinijeti u stvaranju prekrasne točkaste manikure. Ne bojte se eksperimentirati i međusobno kombinirati boje, jedino ćete tako brzo postići uskrsno raspoloženje. Međutim, ne bojte se ukrasiti svoju manikuru samoljepljivim naljepnicama s uskrsnim motivima koje će lijepo izgledati na svakoj pastelnoj pozadini. Ove nijanse možete pronaći ili u kolekciji trajnih lakova Professional Pastel Candy ili u liniji Amazing Line kolekcije Charming Lady!

860x460

Crtajte!

Niste impresionirani točkastim bojama ili pastelnim ukrašavanjem? Nema veze, za vas imam još jedan klasik u rukavu, a to su klasični precizni kist i vaša mašta. Nacrtajte originalni motiv kojim ćete ukrasiti svoju manikuru po vlastitoj želji. Možete se inspirirati različitim zečevima, tradicijom ili pisanicama! Bit će mi jako drago ako ćete nam i vi pokazati svoju uskrsnu manikuru, na primjer, u pričama! Ne zaboravite označiti naš Instagram profil @naninailshr
ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge