Kako njegovati ruke i nokte?

Želite li da vaše modeliranje izgleda što bolje? Najvažnija je pravilna njega kože ruku i njezina savršena hidratacija. Za vas sam odabrala najbolje proizvode za manikuru.

Nemojte zaboraviti piling

Da bi se proizvodi za njegu kože što bolje apsorbirali, potrebna je temeljita priprema ruku prije nanošenja proizvoda. Na oprane i čiste ruke prvo nanesite kremasti piling koji savršeno zaglađuje i omekšava kožu ruku i vrlo je učinkovit u uklanjanju mrtve kože, dok će vam kremasta emulzija pružiti osjećaj glatke i čiste kože. Naime, ovaj piling sadrži laneno ulje bogato omega masnim kiselinama koje potiču regeneraciju kože, kao i ulje avokada koje pak sadrži puno važnih vitamina, a vašu će kožu omekšati i umiriti.

peceopokozku

Njega kože

Njega kože ne ovisi samo o trenutnom stanju ruku i noktiju, već i o vanjskim uvjetima. Ako je vani vjetrovito ili hladno, koristite kremu za ruke Omega 3+6 , koja će savršeno zaštititi vaše ruke od vjetra i hladnoće jer omega kiseline 3 i 6 sprječavaju pucanje i isušivanje kože. Osim toga, idealna je za osjetljivu i suhu kožu koja „pati“ u takvim uvjetima.

Međutim, ako imate ozbiljniji problem s noktima i zanokticom, koristite revitalizirajuću kremu koja neće samo ojačati vaše nokte, već će ih temeljito nahraniti i učiniti njihov izgled zdravim. Pogodna je za slabe i lomljive nokte jer sadrži kompleks vitamina A, E i F, ricinusovo ulje, shea maslac, glicerin i ulje sjemenki grožđa.

Isprobajte parafin!

Jeste li čuli za parafin? Njegov šarm leži u tome da potiče apsorpciju hranjivih sastojaka i vlage u kožu, zbog čega ćete imati glatke ruke, stopala i laktove. Za ovaj postupak potrebni su vam posuda za parafin, kao i sam parafin. Ovaj intenzivan postupak regeneracije pomoći će vam da dovoljno hidratizirate i njegujete ruke, i to zahvaljujući tekućem parafinu koji sadrži veliku količinu korisnih prirodnih tvari.
ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge