Valentinovo: Ukrasite svoju manikuru!

Valentinovo je sve bliže i savršeno je vrijeme za zaljubljenu manikuru! Inspirirajte se našim ukrasima i imajte najljepše nokte!

I opet ta crvena!

Pazite, nije svaka crvena boja kvalitetna! Postoji širok izbor crvenih nijansi koje se ne razlikuju samo po svjetlosti, već i po svojim podtonovima. Ako imate topli podton kože, odgovarat će vam crvene nijanse narančastog podtona. Međutim, ako imate hladniju boju kože i ona više sliči ružičastoj, odgovarat će vam crvene boje koje sadrže kapljicu ružičaste ili ljubičaste boje. Mislili smo na sve i zato smo vam za Valentinovo pripremili novu kolekciju trajnih lakova serije Professional pod nazivom Lovely Kiss koja sadrži velik raspon crvenih nijansi, od kojih će svaka od vas pronaći onu svoju.

tipy


Oslonite se na vodene naljepnice!

S novostima, dakle, nismo završili! Ove smo se godine temeljito pripremili za Valentinovo, stoga vam možemo ponuditi i novi ukras u obliku vodenih naljepnica koje će odgovarati i onim zaljubljenima, ali i single djevojkama! Pogledajte sve motive i u sekundi imajte najljepše ukrašene nokte!

 valentyn 

Igrajte se nijansama!

Nemate vodene naljepnice ili druge ukrase, ali ipak želite oživjeti svoju manikuru? Ako kod kuće imate više nijansi i ukrasne kistove ili sondu, to je to! Jednostavno nacrtajte sve ukrase! Za inspiraciju prilažem nekoliko slika s jednostavnim motivima koje možete razigrano nacrtati čak i onom nedominantnom rukom! Ovo je stvarno jednostavno i svaka od vas to može učiniti, samo se prepustite inspiraciji.

na_vrh_bez_na_zvuNadam se da sam vas barem malo nadahnula. Bit će mi jako drago ako u svojim pričama s manikurom za Valentinovo označite i naš profil @naninailshr, tako da se i drugi mogu diviti vašim kreacijama!
ko_ka_nani

Post navigation

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica zaštićena je reCAPTCHAom i Googleovom Policom Privatnosti i primjenjuju se Uvjeti pružanja usluge